Rashladna oprema

Mašinske i gasne instalacije
30 јула, 2021
Ugostiteljska oprema
30 јула, 2021


Agrotehnix d.o.o. se bavi prodajom rashladne opreme poznatih evropskih proizvođača. Prodajemo frižidere nemačkog prozivođača LIEBHERR, ledomate firme BREMA i prodajom profesionalnih kuhinjskih frižidera i zamrzivača marke ALPFRIGO.

Takođe, bavimo se i prodajom i montažom rashladnih komora svih dimenzija i temperaturih režima.

LIEBHERR

Švajcarska porodična firma Liebeher osnovna je 1949. godine od strane Hansa Liebherr-a. Svoj prvi uspeh kompanija vezuje za proizvođnu izuzetno praktičnih građevinskih kranova. Danas Liebherr nije samo vodeći proizvođač građevinske opreme već i veliki dobavljač raznih tehničkih uređaja usmrenih ka potrebama korisnika. Tokom godina malaporodična radionica je preraslau veliku kompaniju sa pre 32.000 zaposlenih sa preko 100 različitih preduzeća pristunih na svim kontinetima.

Holding kompanija Liebherr Group je smeštena u švajcarskom gradu Bulle i u potpunom je vlasništvu druge generacije porodice Liebherr.

Za nas je posebno interesantna linija vrhunskih rashladnih uređaja. Sa tradicijom dugom preko 50 godina ovaj nemački proizvođač se ističe konstantnim inovativnim pristupom uz tradicionalni nemački kvalitet što kao rezutat daje veliko učešće na izuzeno zahtevnom evropskom i američkom tržištu. U našoj ponudi možete pronći celu paletu LIEBHERR rashladnih sistema; ugrade rashladne uređaje, nezavisne rashaldne uređaje kao i veliki izbor rashladnih jedinica za hlađenje vina.

Proizvodi - Horizontalna linija za kuvanje, vertikalna linija za kuvanje, rashladni uređaji, uređaji za pranje, stolovi za prpremu hrane, linija ze čuvanje i distribuciju hrane.


__________________________________________________________________________________________________________________________________________

BREMA

AKCIJA! Ledomati firme BREMA su trenutno na akciji.

Kvalitet bez kompromisa uz potpuno zadovoljenje kupca zaštitni je slogan ove italijanske kompanije.

BREMA se bavi proizvodnja leda i ledomata od 1985. Za BREMu pravjlenje leda predstavlja strast. Projektovanje i proizvodnja mašina uz najviše moguće standarde, korišćenje najsavremnijih materijala i najnaprednije tehnologije, velika posvećenost svojim klijentima kojima se uvek nude najbolja moguća rešenja u što kraćem vremenskom roku ključne su karakteristike ove kompanije.

BREMA veliku pažnju pridaje konstantnom istraživanju tržišta kao bi se ono što bolje razumelo a rezultat toga je stalno širenje opsega proizvoda iz godine u godinu.

Kako bi uspeli u nameri poptunog zadovljenja kupca BREMA je razvila moderan sistem za komunikaciju sa svojim klijentima u cilju pribavljanja što verodostojnijih povratnih informacija.

Proizvodi: U nasoj ponudi se nalazi veliki broj BREMA ledomata.Na vama je samo da izaberete uređaj koji najviše odgovara vašim potrebama bilo da ste restoran, bar, hotel , ili vam je jednostavno potreban uvek dostupan izvor leda. BREMA vam nudi ledomate koji proizvode led u više različitih oblika - kockice, pahuljice....

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

    BREMA - katalozi

    Sve proizvode kompanije BREMA možete pogledati ovde.

    „POSTOJIMO ZBOG VAS“

ALPFRIGO

AAlpfrigo je renomirana slovenačka kompanija koja se bavi proizvodnjom rashladnih uređaja kao i druge profesionalne rashladne opreme za pripremu