Ugostiteljska oprema

Rashladna oprema
30 јула, 2021


Prodaja ugostiteljske opreme renomiranih evropskih proizvođača kao što su MBM ITALY koji se bave proizvodnjom profesionalne kuhinjske opreme, nemačka firma MKN koja se bavi proizvodnjom konvertomata i renomirana kompanija FIMAR koja je zadužena za male kuhinjske aprate.

Naši stručnjaci će sve to uraditi umesto vas i objekat pripremiti i opremiti tako da bude besprekorno funkcionalan i estetski atraktivan.

Takođe posedujemo i servis ugostiteljske opreme.

MBM ITALY – ketering oprema


Vođeni unapređenjima i strašču u sektoru pripremanja hrane MBM ITALY je izrastao u jednog od ključnih igrača na polju keteringa ne samo u Italiji već i širom sveta. Ugositeljska oprema poseduje odličan kvalitet i veroma je pozdani. MBM je odličan brend koji poseduje širom sveta razgranatu prodajnu mrežu.

MBM je je osnovana 1972. godine i danas predstavlja sinonim za kvalitetnu komercijalnu ketering opremu dostupnu u preko 60 zemlja. MBM pseduje zavidnu reputaciju ne samo na području Itelije već i širom sveta i to pre svega zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda ali i maksimalnoj posvećenosti ugostitljskom sektoru. Danas je MBM kao Eurotec divizija za proizvodnju opreme za spremanje hrane, deo ITW Gruop jedne od najvećih svetskih korporacija sa preko 600.000 zaposlenih.

MBM izvozi više od 50% svog proizvodnog programa u zemlje širom sveta gde je briga oko montaže i održavanja poverena visoko-stručnim licima.

U širokoj paleti ugostiteljske opreme poseduje horizontalne i vertikalne kuhinje, komore za hlađenje, mašine za pranje posuđa, prateću opremu kao što su radni stolovi za pripremu hrane, sudopere, police i distributivne linije za hranu.

Proizvodi - Horizontalna linija za kuvanje, vertikalna linija za kuvanje, rashladni uređaji, uređaji za pranje, stolovi za prpremu hrane, linija ze čuvanje i distribuciju hrane.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

MKN - profesionalna ugostiteljska oprema – ketering oprema

MKN možete pronaći u najboljim kuhinjama u svetu, bilo u hotelima i restoranima visoke klase , ketering lancima, luksuznim brodovima , jednostavno gde god je prisutna vrhunska gastronomija - od Berlina do Dubaia, od Pariza do Saigona.

MKN nezavisni premium proizvođač i lider na Nemačkom tržištu u oblasti tehnologije tradicionalnog profesionalnog kuvanja, svojom inovativnošću stalno postavlja nove standarde u ovoj oblasti širom sveta. Preko 60 godina iskustva su snažna osnova za izvanrednu praktičnost svih naših proizvoda.

Priča o uspehu počinje 1946. godine; Osnovana kao fabrika Kurta Neubauera MKN inženjera Kurta Neubauera, sa samo 3 zaposlena, sada jako preduzeće i dalje pripada istoj porodici. Nalazi se na severu Nemačke u oblasti Donje Saksonije u gradu Wolfenbuettel. Na prostoru od 50.000 kvadratnih metara oko 400 zaposlenih predano radi na razvoju tehnologije za profesionalno kuvanje njavišeg kvaliteta uz pomoć najsavremenije tehnologjie.

MKN je više puta nagrađivan za inovativne tehnologije i dizajn, od kojih 2008 osvaja prvo mesto kao najbolja kompanija iz specijalizovanog trgovačkog udruženja GGKA.Odlučujući kriterijumi su bili kvalitet proizvoda, tehničko projektovanje, odgovorna isporuka i otpornost proizvoda na oštećenja. To sve dokazuje vrhunska dostignuća MKN-a kao toplotnog specijaliste za tehnologiju profesionalnog kuvanja proizvedenoj u Nemačkoj.

Proizvodi - MKN Küchenmeister - savršeno kuvanje uz najviše standard


S ponosom vam predstavljamo MKN Küchenmeister. Kao što mu i ime kaže Küchenmeister (glavni kuvar) će biti vaš glavni kuvar šta god da spremate. Cela paleta MKN proizvoda za profesionalno kuvanje uključujući i MKN energetski sistem može biti slobodno kombinovana unutar MKN Küchenmeister-a. Koncept MKN Küchenmeister-a se zasniva na principu - sve štovam treba na jednom mesu, savršeno uklopljeno , potpuno modularno uz besprekorne higijenske standarde.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Fimar - mali kuhinjski aparati


Lazzari-Tamburini, mala radionica za preciznu mehaniku osnovana je u Riminiju 1974. godine. Posle nekoliko godina konstantnog rasta proizvodnje i prodaje, osnovana je nova kompanija sa jasnim ciljevima proširenja proizvodnje mašina za specifične sektore kao što su hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Ova nova kompanija je osnovana 1979. godine i nazvana je Fimar.

Fimarov proizvodni program se tada zasnivao na mašinama za mlevenje mesa, rendalicama i kombinovanim mašinama . Nakon visokog priznanja dobijenog na sajmu u MIlanu FIMAR 1980. god. pokreće proizvodnju spiralnih mlinova i to u 4 različita modela. Od tada kompanija beleži stalno povećanje proizvodnje i prodaje uz konstatan ravoj poslovnih i proizvodnih procesa. Danas je FIMAR brend koji je prepoznatljiv ne sam u Italiji i Evropi već i u čitavom svetu ipredstavlja sinonim za pouzdane i tehnološki napredne proizvode.

Tehnološka istraživanja, orijentacija ka potrebama tržišta, iskustva i sposobnosti da se sve to primeni i sprovede obezbedili su kompaniji da ostvari svoje ciljeve koji su zasnovani na neprekidnom plasiranju i razvoju novih ideja i modela.

Danas FIMAR proizvodi široku paletu mašina sa mnoštvom različitih modela koji u potpusnosti zadovoljavaju rastuće potrebe velikih i malih restorana ali i barova, fast food-ova kao i sve one koji traže inovativne, efikasne, praktične i lako-održavajuće proizvode za svoj rad.

Pored toga FIMAR je uvek obraćao posebnu pažnju na pružanje postprodajnih usluga obezbeđujući vrhunsku tehničku i prodajnu podršku širom sveta.

Glavni FIMAR-ov proizvodni pogon je smešten u RIminiju u Vili Verucchio na površini od 12.000 kvadratnih metara i u konstantnom je rastu. Zahvaljujući usvojenim visokim standardima u procesu proizvodnje podržanog internom kontrolom ispunjavamo sve evropske propise i standarde i posedujemo najviše evropske EC sertifikate.

Proizvodi: Mašine za mlevenje i obradu mesa, mašine za obradu i spremanje paste, uređaji za obradu,sečenje i skladištenje hrane, uređaji za kuvanje, snek-bar.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________